• Bel ons 078 - 6 111 040

Home » Over ons

Over ons

Heeft u een arbeidsprobleem op het gebied van Human Resource, gezondheidsmanagement of verzuimbeheersing?

People in Place is uw personele dienstverlener die uw arbeidsproblemen graag met u oplost. Wij begeleiden uw betrokken medewerkers optimaal bij het hervinden van een baan.

Wij werken op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond, die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken medewerker.

Samen met uw vaste contactpersoon bekijken we uw situatie voor een oplossing op maat. 

People in Place zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn.

Deelname aan het arbeidsproces is voor iedere medemens van groot belang. Niet alleen om zelfstandig in inkomen te voorzien, maar ook mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

 


 

Dienstverlening 

Sinds onze oprichting in 2007 is de focus van onze dienstverlening met de veranderingen op de arbeidsmarkt meegegroeid.

Buiten begeleiding bij ziekteverzuim en reorganisatie, wordt de laatste jaren verzuimpreventie steeds belangrijker. Ook neemt onze advisering op het gebied van arbeid gerelateerde (sociale) wetgeving een belangrijke plaats in. 

 Blik op Werk

Onze dienstverlening is door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk. Onze klanten zijn zeer tevreden over de dienstverlening van People in Place. Wij scoren gemiddeld een 8,2. 

Bekijk ons certificaat | BOW-gecertificeerd tot en januari 2020 | www.blikopwerk.nl
 

Uitgebreide informatie over Blik op Werk binnen People in Place >>11Netwerk

Het netwerk van People in Place is uitermate belangrijk.

We werken intensief samen met lokale en regionale werkende organisaties. De ondernemingen hebben aangrenzende specialisaties. Hierdoor zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en cliënten optimaal te bedienen binnen de gehele scope van personele dienstverlening.

Wij werken samen met: 
 

Slagkracht PersoneelHRM OntzorgtBureau Nagtzaam
Slagkracht PersoneelHRM OntzorgtBureau Nagtzaam
   
Dé ArbeidsmediatorsCereoINC Gezond Werken

Dé Arbeidsmediators

CereoINC Gezond Werken

 

 

 

 


People in Place is in 2015 aangesloten bij Cereo. Een landelijk samenwerkingsverband tussen lokale en regionale ondernemers: www.cereo.nl.
 Medewerkers 

Ons team bestaat uit tien enthousiaste en deskundige medewerkers.

Al onze medewerkers zijn minimaal op HBO-niveau opgeleid, waaronder psychologen, re-integratie coaches/counselors en een MfN-Registermediator.

Wij bedienen onze opdrachtgevers en cliënten altijd op basis van een individueel traject met een vaste coach als aanspreekpunt. Zo weet u altijd met wie u te maken heeft en kunnen wij u de best mogelijke dienst verlenen. 

 

 

People in Place is actief in de regio: