• Bel ons 078 - 6 111 040

Home » Workshops & Trainingen Computervaardigheden

Workshops & Trainingen Computervaardigheden

Learn-3653430

De digitale wereld vraagt om digitale competenties

Digitale competenties zijn onmisbaar voor werknemers. Bijvoorbeeld om hun werk efficiënt, effectief en veilig te kunnen uitvoeren. Maar het is ook essentieel voor werknemers die zich oriënteren op een nieuwe baan, bijvoorbeeld in een outplacementtraject of een re-integratie 2e spoor traject. Werknemers die altijd praktijkwerk hebben gedaan, kunnen zich onzeker voelen achter de computer. Om de digitale competenties van uw (ex) werknemers verder te kunnen ontwikkelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met een deskundige partij die trainingen geeft in digitale en computervaardigheden: UIL 365.

Samenwerking met UIL365

Voor de workshops & trainingen voor digitale en computervaardigheden werken wij samen met UIL365. Zij bieden de juiste middelen om werknemers te ‘upgraden’ van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam. UIL365 helpt bedrijven en haar medewerkers om veiliger en productiever te werken "achter het toetsenbord" met:
• Klassikale en online training;
• Persoonlijke werkplek coaching.

Op het gebied van:
• AVG & Security Awareness en informatie Beveiliging;
• Computervaardigheden, Microsoft Office, Office 365 en Windows.

Het huidige kennisniveau én het gewenste eindresultaat van de werknemer vormen hierbij de basis van de trainingsbehoefte. Door dit te toetsen, worden de kennisgaten en opleidingbehoeften in kaart gebracht. Op deze manier kan een maatwerk trainingstraject worden opstart met meerdere leervormen, zodat de manier van trainen én de content van de training perfect aansluit bij de behoefte en kennis van de medewerker.

Trainingen

Wij bieden de volgende drie trainingen:

Interesse in andere computer trainingen?

Heeft u interesse in ander computertrainingen. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. UIL365 biedt een breedt pakket waarbij wij samen met u kunnen kijken naar een training (op maat).

Folder trainingen computer vaardigheden downloaden

Download hieronder de digitale folder met meer informatie over alle drie de trainingen.

 

People in Place is actief in de regio: