• Bel ons 078 - 6 111 040

Werving & Selectie

Home » Q&A » Werving & Selectie

Werving & Selectie

 • Hoe faciliteert People in Place de Werving & Selectie van Personeel?Open of Dicht

  In samenwerking met Slagkracht Personeel zijn wij gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel. Op professionele wijze helpen wij personeel aan een (vaste) baan. De kandidaat kan zowel direct in dienst treden bij de opdrachtgever, als eerst op uitzendbasis (NBBU) werken. Dit is afhankelijk van de wensen van de kandidaat en de opdrachtgever. Bekijk voor meer informatie People in Jobs.

 • Op welke wijze selecteren jullie kandidaten voor mij?Open of Dicht

  U kunt er als opdrachtgever voor kiezen om nieuw personeel te werven via uitzending of detachering. Bij uitzenden worden arbeidskrachten ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever. Dit wordt veelal gedaan op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Zowel de duur van de werkzaamheden, als het aantal uren per week is flexibel. Uitzenden via People in Place vindt plaats op basis van de NBBU voorwaarden. Ook is de NBBU-CAO op alle uitzendingen van toepassing. Bij detachering is er meer zekerheid dan bij uitzenden. Wij stellen een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de werkperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding van tevoren zijn vastgelegd. Detachering vindt plaats voor een bepaalde tijd of voor een bepaald project.

  U kunt voor uitzenden of detacheren kiezen wanneer u snel wilt inspelen op veranderingen in de markt. Door de inzet van tijdelijk personeel kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. 

 • Kunnen kandidaten ook getest worden? Is er een mogelijkheid tot een (uitgebreid) assessment?Open of Dicht

  Voor het testen van werknemers maken wij gebruik van een geautoriseerd testcentrum. Om goed inzicht te krijgen in de competenties en mogelijkheden van uw medewerkers binnen uw team/organisatie, bieden wij u de volgende testen aan; assessments, beroepsinteteressetest, intellectuele capaciteitentest, carrière-waardentest en / of de WPV test. Samenwerking tussen verschillende teamleden kan optimaal georganiseerd worden indien teamleden zich bewust zijn van eigen en elkaars competenties en valkuilen. Om de bevlogenheid van uw medewerker in kaart te brengen bieden wij tevens de mobiliteitstest en de duurzame inzetbaarheidstest aan. 

  Graag gaan wij met u in gesprek om aan te geven hoe wij dit willen aanpakken. Uiteraard kunnen diverse testen tevens worden ingezet bij onder andere loopbaanadvisering, selectie en outplacement.

 • Kan ik zelf naar kandidaten zoeken?Open of Dicht

  In onze kandidatenbank kunt u kandidaten zoeken voor de vervulling van een vacature binnen uw organisatie. Wanneer één van onze kandidaten uw interesse heeft gewekt, kunt u dit per e-mail of telefonisch aan ons kenbaar maken via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of bel met één van onze medewerkers via 078 - 6111 040.

People in Place is actief in de regio: