• Bel ons 078 - 6 111 040

José Lozano Correa

Re-integratiecoach

Mijn naam is José Lozano Correa (1977) en ik ben sinds 2013 bij People in Place werkzaam.

Flexibiliteit tijdens het traject staat bij mij hoog in het vaandel, omdat ik merk dat behoeftes veranderen, iedereen uniek is, groeit en zich verder ontwikkelt. Waar ik een grote meerwaarde in zie, is deze flexibiliteit te combineren met mijn duidelijke confronterende benadering en praktische aanpak. 

“Zodra de innerlijke persoon verder kan, komt de werkende persoon in beweging”

Mijn achtergrond ligt in de transport & logistiek gevolgd door jarenlange ervaring in de internationale zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Dit heeft als gevolg dat ik meertalig (Engels-Spaans-Nederlands) ben en kennis heb van verschillende sectoren in het nationale en het internationale bedrijfsleven. Het keerpunt naar mijn bestemming begon in 2001 met inspirators als Anthony Robbins, Deepak Chopra, Wayne Dyer en Eckhart Tolle. Sindsdien zijn er vele fantastische persoonlijke groei programma’s, boeken, workshops, opleidingen en ervaringen bijgekomen. Ik blijf succes, gezondheid, zelfontplooiing, coaching en psychologie bestuderen als een belangrijk deel van mijn identiteit en persoon.

In de begeleiding put ik ook veel uit mijn opleiding Post HBO Professioneel Coach (TC University te Rotterdam) en mijn opleiding NLP Practicioner (Tarazat Instituut te Rotterdam). Spelenderwijs integreer ik NLP technieken, het coachmodel, met het werken op overtuigingen niveau. Daarbij worden beperkende overtuigingen vervangen door nuttige overtuigingen, zodat daarmee het gewenste gedrag wordt bereikt.

Het doel van mijn aanpak vat zich samen in grip op de eigen situatie krijgen en in beweging komen. De cliënt kan rekenen op veel positiviteit.

People in Place is actief in de regio: