• Bel ons 078 - 6 111 040

Over ons

Home » Over ons » Blik Op Werk

Blik Op Werk

De dienstverlening van People in Place is niet alleen zeer uitgebreid, ook is onze dienstverlening door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk

Blik Op Werk Certificering

Al sinds 2010 mogen wij de certificering van Blik op Werk voeren. Het Keurmerk stelt een hoge norm voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van onze dienstverlening.Twee onafhankelijke instanties toetsten hierbij de kwaliteit en de tevredenheid. Om de resultaten vast te stellen of aan de norm is voldaan, hebben wij alle informatie over de resultaten van de geleverde diensten verstrekt. Ook wordt duidelijk hoeveel trajecten er zijn voltooid en welke er succesvol zijn afgerond. Om het cijfer voor tevredenheid vast te stellen en of aan de norm is voldaan, voert het onafhankelijke onderzoeksbureau Panteia , digitale, schriftelijke of telefonisch enquêtes uit. Daarmee stelt Panteia vast hoe tevreden opdrachtgevers en werkenden/niet-werkenden zijn. De resultaten van deze twee onderzoeken vormen de basis voor het toekennen van het Keurmerk. 

Gekeurd tot en met januari 2020

Onze klanten zijn zeer tevreden over de dienstverlening van People in Place. wij scoren gemiddeld een 8,2! Wij blijven BOW-gecertificeerd en met januari 2020.

Bekijk onze certficaten! 

Blik op Werk ǀ www.blikopwerk.nl

 

 

People in Place is actief in de regio: