• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Tussentijdse klanttevredenheid bij People in Place
Tussentijdse-klanttvredenheid

Tussentijdse klanttevredenheid bij People in Place

Door regelmatig enquêtes te houden, kan People in Place de activiteiten meten en snel reageren op veranderende vragen of situaties van opdrachtgevers en cliënten. In het laatste externe tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk / Panteia van juli 2015 scoorden wij gemiddeld een 7,9 op onze brede dienstverlening. Een mooi cijfer!

Tussentijdse tevredenheid maart 2016

De afgelopen negen maanden hebben we continu nieuwe metingen verricht. Hieruit blijkt dat er een stijgende trend in tevredenheid van onze klanten is. Op dit moment, in maart 2016, waarderen onze klanten de dienstverlening van People in Place met het cijfer 8,4. Dit ligt boven het landelijk gemiddelde van 7,7 onder alle Keurmerk houders. Natuurlijk willen we dit graag zo houden!  

Tussentijdse tevredenheid maart 2016

De enquête

Hieronder ziet u een beperkt overzicht van de vragen die worden gesteld, en de daarbij horende resultaten: 

Oordeel cliënten over de dienstverlening

Trajectplan en tussentijdse evaluaties

Om het hoge niveau van dienstverlening te kunnen continueren, worden gemaakte afspraken vooraf vastgelegd in een trajectplan. Hierin staan realistische doelen (SMART) die wij samen met de coaches, cliënten en opdrachtgevers opstellen. Na goedkeuring treedt het plan in werking en vinden op geplande tijdstippen evaluaties en eventueel bijstellingen plaats. 100% van de cliënten zou People in Place aanbevelen bij anderen. Dit is ook iets waar we met recht trots op zijn.

Ook een situatie met re-integratie of outplacement? 

Zit u in een situatie waarin outplacement of re-integratie aan de orde is? Neem dan contact op met een van onze consulenten, coaches of trainers. Zij kunnen u precies uitleggen welk traject in uw specifieke situatie het beste bij u past. Vraag meer informatie per telefoon 078-6111040 of mail met info@peopleinplace.nl

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: