• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Duizenden tot tienduizenden euro’s terugverdienen? Op basis van No cure-No pay!
Sfa-onderzoek

Duizenden tot tienduizenden euro’s terugverdienen? Op basis van No cure-No pay!

Met een sociaal fiscaal arbeidskundig onderzoek (SFA) kunt u als werkgever vrijwel altijd een teruggave van te veel betaalde belastingen en premies verwachten.

Met dit onderzoek worden uw personeelsdossiers nauwkeurig geanalyseerd door onze arbeidsdeskundige(n) en juridische medewerkers. We gaan na of u subsidies of kortingen misgelopen hebt, een regeling gemist heeft of dat u nog verzuimdagen bij het UWV kunt claimen.

Minimale investering – Maximale opbrengstkans!

Levert een onderzoek geen teruggave op, dan kost het u dus niets. In geval van opbrengst is 60% daarvan voor de opdrachtgever.

Meer informatie?

Mail ons via info@peopleinplace.nl of bel met 078 - 6 111 040.

People in Place is (mede)initiatiefnemer en Partner van Cereo (Centrum Re-integratie en Outplacement). Cereo is een uniek (landelijk) samenwerkingsverband van regionale professionele bedrijven.
Het unieke van dit samenwerkingsverband is dat er weliswaar een landelijk dekking is, maar dat cliënten worden begeleid door (coaches van) lokaal/regionaal werkende bedrijven. Naast het feit dat deze coaches altijd “de juiste taal spreken”, komt dit, indien van toepassing, het uitplaatsen van cliënten enorm ten goede.

Zie de betreffende link op de website van Cereo.

 

 

 

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: