• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Samen met People in Place en UWV aan het werk
Jobs web

Samen met People in Place en UWV aan het werk

Vanaf medio 2016 zijn People in Place en UWV weer de samenwerking aangegaan voor het begeleiden en coachen van medewerkers richting de arbeidsmarkt of naar een nieuwe werkplek. Deze samenwerking heeft een looptijd van 4 jaar tot medio 2020.

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

Aan de samenwerking is een intensief traject vooraf gegaan: 

  • Gesprekken en presentaties aan UWV specialisten van Den Haag, Dordrecht en Gorinchem.
  • Overleggen van het kwaliteitscertificaat Blik Op Werk en plaatsingscijfers.
  • Bezoek op locatie.
  • ICT aanpassingen & vaststellen van procedures.

Ook de cliënten weten ons snel te vinden. Dit is mede dankzij de duidelijke en goed te vinden website. Wij ontvangen veel positieve reacties van onze cliënten.

Twee derde van onze UWV ’ers weer aan het werk

Cliënten waarderen onze dienstverlening met het cijfer 8.4. Daar zijn wij natuurlijk best trots op. Van de kandidaten die wij begeleiden naar werk (UWV), heeft bijna 2/3 al een nieuwe werkkring gevonden.

Ook het inzetten van de werkervaringsplaats wordt als zeer positief ervaren. Op dit moment maken hier meerdere cliënten gebruik van.

Waar zijn we actief?

Ons cliëntenbestand bestrijkt bijna de hele regio Zuid Holland, van Vlaardingen, Barendrecht, Oud Beijerland tot Gorinchem. Ook begeleiden wij enkele kandidaten uit de Provincie Noord-Brabant (regio Breda). Onze locaties zijn gunstig gelegen en prima met het openbaar vervoer te bereiken.

Kies een werk fit of naar werk traject

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak met een van onze zeer ervaren coaches / trainers? Weet je niet zeker of je voor een Naar Werk of Werk Fit traject in aanmerking komt? Bekijk de voorwaarden op ons platform: uwv.peopleinplace.nl

Meer informatie vraagt u via info@peopleinplace.nl of bel met 078 - 6 111 040.  

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: