• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Wat u nog niet wist over Odette’s plaatsing
Plaatsing web

Wat u nog niet wist over Odette’s plaatsing

Odette is een opgeleide vrouw met ruim 20 jaar ervaring in financiële functies. Zij heeft bij diverse werkgevers haar steentje bij gedragen. Bij haar laatste werkgever kwam zij terecht in een outplacementtraject. People in Place werd ingeschakeld om haar te begeleiden.

Loopbaanwensen in kaart gebracht

Eerst werden haar loopbaanwensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Door middel van coachingsgesprekken werd duidelijk welke factoren er voor zorgen dat zij het naar haar zin heeft op haar werk.

Zij heeft behoefte aan verantwoordelijkheid maar wel op een rustige werkplek. Daarbij is zij sociaal ingesteld dus contacten met collega’s zijn belangrijk. Haar C.V. is geoptimaliseerd en er zijn brieven aangereikt. Ook kreeg zij tips voor het gebruiken van LinkedIn. 

Jobhunting

Door middel van jobbemiddeling en vacaturesearch zochten we naar ingangen voor werk. Zij was daarin zelf heel actief. Daarbij is zij door People in Place voorgesteld aan Jeroen Slagboom van Slagkracht Personeel. Verder mocht zij op gesprek komen bij een zorginstelling. Dit resulteerde niet direct in een baan maar ze was wel weer een ervaring rijker.

Aangenomen

Medio 2016 attendeerde iemand uit haar netwerk haar op een vacature. Na een aantal positieve gesprekken werd zij aangenomen als ervaren financieel medewerker voor 24 uur per week. Na een proefperiode van twee maanden is 14 november jl. haar jaarcontract ingegaan.

Odette zit goed op haar plek en haar nieuwe werkgever is blij met 20 jaar ervaring!

Plaats uw medewerkers uit bij People in Place! 

Wilt u meer weten over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het plaatsen van uw personeel? Bekijk de mogelijkheden voor outplacement.

Onze medewerkers helpen u graag verder. Bel met 078 6 111 040 of mail naar info@peopleinplace.nl.

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: