• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Michel is weer op schema
Werk web

Michel is weer op schema

In augustus 2016 kwam Michel bij ons binnen in een outplacementtraject. Hij was verrast, en aangeslagen, door het feit dat hij zijn baan zou gaan verliezen. Dit was de zogenaamde druppel, in een moeilijke periode waarin tegenslagen elkaar opvolgden. Wij hielpen Michel met zijn doorstroom naar een nieuwe baan.

Verassend positief

Het viel gelijk op dat hij zelfs onder dergelijke omstandigheden beschikte over vertrouwen, rust, overzicht en leiderschap. Hij maakte zaken simpel en concreet en zocht naar pragmatische en efficiënte oplossingen. Een flinke hand hulp kon hij echter wel gebruiken. Solliciteren was lang geleden en een actuele C.V. was niet meer voorhanden.

Extra hulp bij solliciteren

People in Place heeft Michel geholpen met zijn C.V, maar we zijn begonnen bij het begin. Diverse loopbaantesten hebben hem allereerst inzicht gegeven in zichzelf. Door het volgen van de sollicitatie- en social media training kwam vervolgens zijn enthousiasme voor nieuwe kansen terug. Met vernieuwde energie is hij massaal gaan solliciteren en digitaal netwerken. Hieruit volgden diverse gesprekken bij zowel recruiters als uitzendbureaus.

Nieuwe functie in bestaand vakgebied

Onder begeleiding van onze betrokken coach resulteerde dit in een nieuwe functie in zijn bestaande en dus voor hem bekende vakgebied. Michel is helemaal in lijn met zijn wensen gestart als Master Productie en Demand Scheduler. Hier kan hij zijn ervaring in Lean Management volledig benutten.

Wij wensen Michel veel succes!

Plaats uw medewerkers uit bij People in Place! 

Wilt u meer weten over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het plaatsen van uw personeel? Bekijk de mogelijkheden voor outplacement.

Onze medewerkers helpen u graag verder. Bel met 078 6 111 040 of mail naar info@peopleinplace.nl.

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: