• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » People in Place voor de 9e keer succesvol gecertificeerd voor het "Blik op Werk" keurmerk
Headerwebsiteblikopwerk

People in Place voor de 9e keer succesvol gecertificeerd voor het “Blik op Werk” keurmerk

 

Klanttevredenheid wordt steeds belangrijker bij de audit

Altijd weer spannend zo'n audit. Zijn de processen op orde, zijn onze klanten tevreden. Zo spelen niet meer alleen organisatorische aspecten een belangrijke rol bij de audit. Er wordt steeds meer gekeken naar klanttevredenheid en eventuele klachten en de afwikkeling hiervan. Na afronding van de dag was de auditeur zeer tevreden over de werkwijze van People in Place en de behaalde cijfers over de periode 2017/2018.

Hoe zijn wij beoordeeld?

1. Door de cliënten

People in Place is door cliënten beoordeeld met het Cijfer 8.2! In 2015 scoorde de organisatie op cliënttevredenheid nog een 7,9. In de jaren daarna is daar elk jaar 0,1 punt bijgekomen, zodat we nu op een mooie 8,2 uitkomen. We hopen deze trend vast te houden.

2. Door de opdrachtgevers

Opdrachtgevers beoordelen de organisatie met het cijfer 7.9. Ook dit is ruim boven het landelijk gemiddelde.

3.  Waar blinkt People in Place in uit

De persoonlijke benadering waar wij als organisatie om bekend staan, komt ook naar boven in het onderzoek. We scoren relatief goed op het punt: "Aandacht hebben voor wat u belangrijk vindt".


Daarnaast scoren wij als organisatie relatief goed op de volgende punten:

 • Snelheid van Kennismaking;
 • Begrip hebben voor uw situatie;
 • De eerste kennismaking;
 • Nakomen van afspraken.

4.  Kwaliteit van de dienstverlening

Er is ook nog onderscheid te maken in kwaliteit van de dienstverlening. Daarom krijgen organisaties sterren toegekend. Sterren worden verkregen op basis van: 

 • Tevredenheid van uw cliënten.
 • Tevredenheid van de opdrachtgevers
 • Het percentage prestatieafspraken Dit betekent dat u met uw opdrachtgever afspreekt welke resultaten er bereikt gaan worden.
 • Het percentage transparante inspanningsafspraken. Bij een aantal diensten kunt u geen prestatieafspraken maken. Dan legt u in het contract exact vast welke specifieke prestatie u levert.
 • Opgeleid personeel volgens de door u gestelde functie eisen
 • Indien mogelijk examengarantie

People in Place heeft het maximaal aantal sterren behaald, namelijk 4 sterren.

Wij zijn natuurlijk met recht trots op deze resultaten. Maar bovenal vinden wij het fijn dat opdrachtgevers en cliënten zo tevreden zijn met onze dienstverlening. 
Ook de komende jaren staan wij weer klaar voor onze (nieuwe) opdrachtgevers en cliënten. Niet alleen voor re-integratie en outplacement, maar ook voor verzuimpreventie.
Zit u nu in een situatie waarin outplacement, re-integratie of verzuimpreventie aan de orde is? Neem dan contact op met een van onze consulenten / coaches of trainers. Zij kunnen u precies uitleggen welk traject in uw specifieke situatie het beste bij u past. Of vul het contactformulier in.
Heeft u vragen over de verschillende onderzoeken of over het audit proces? Neemt u dan contact op met Han van de Graaf, Kwaliteitsmanager van People in Place via han@peopleinplace.nl. 

Meer informatie over Blik op Werk >>

 

  Terug naar overzicht

  People in Place is actief in de regio: