• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » People in Place viert 10-jarig bestaan!
People-in-place-viert-10-jarig-bestaan-2

People in Place viert 10-jarig bestaan!

Ter gelegenheid van deze heugelijke gebeurtenis hebben de medewerkers van People in Place besloten om de directie te verrassen met een BBQ in de Biesbosch. In het geheim zijn de voorbereidingen getroffen en met een “list” hebben ze deze avond vrijhouden.

Zeer verrast arriveerden ze in de Biesbosch waar de versiering al was opgehangen en de BBQ klaar stond.

Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we de zon onder zien gaan en hebben we allemaal genoten van dit informeel samenzijn.

Missie:

“People in Place zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn.”

Geschiedenis en ontstaan van People in Pace

10 jaar geleden besloten Reinier van der Hel & Richard van de Wijngaart om samen een nieuw bedrijf op te starten. Gericht op outplacement en het re-integreren van zieke werknemers.

In 2007 werd gestart vanuit een klein kantoor aan de Noordendijk in Dordrecht. Vanwege de toenemende vraag vanuit de markt en aanname van extra personeel, is men op zoek gegaan naar een groter pand.

In 2008 verhuisd naar Merwedestraat in het “oude” Lips pand.

In de tussentijd is de dienstverlening flink uitgebreid met het afnemen van haalbaarheidsonderzoeken, testen, assessments, opleiden / trainen van mensen. Er worden voorbereidingen gemaakt om deel te nemen aan het branche keurmerk: Blik op Werk. (nu zijn we al 8 jaar met succes gecertificeerd)

In 2012 vanwege het regionale karakter van People in Place en om beter bereikbaar te zijn, is besloten om op zoek te gaan naar een goed bereikbare locatie in Dordrecht centrum.

Deze locatie is gevonden aan de Burgemeester de Raadsingel 21, een ideale locatie op 200 meter van het station.

Sinds de oprichting in 2007 is de focus van onze dienstverlening met de veranderingen op de arbeidsmarkt meegegroeid.

Buiten begeleiding bij ziekteverzuim en reorganisatie, wordt de laatste jaren verzuimpreventie steeds belangrijker. Ook neemt onze advisering op het gebied van arbeid gerelateerde (sociale) wetgeving een belangrijke plaats in.

Meer weten over People in Place en haar medewerkers?

Of wil je gewoon eens weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op: https://peopleinplace.nl/over-ons/medewerkers/

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met People in Place, telefoon: 078-6111040 of via info@peopleinplace.nl

    Terug naar overzicht

    People in Place is actief in de regio: