• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » People in Place hielp Marco weer op weg!
Wagen web

People in Place hielp Marco weer op weg!

Na 19 zware maanden is Marco onlangs gestart bij zijn nieuwe werkgever: een logistiek bedrijf in de regio Drechtsteden. Wij hielpen Marco weer op weg. Vrachtwagenchauffeur blijkt zijn roeping te zijn!

Beginsituatie

In maart 2015 werkte Marco via een uitzendbureau en kreeg een ongeval. Hij belandde in de ziektewet en had een moeilijke tijd in de privésfeer. Vanuit het midden van het land verhuisde hij naar Dordrecht.

Verloop van het re-integratie traject

De beperkingen na het ongeval en het verplicht thuis zitten, vielen hem zwaar. Toch bleef hij volhouden. Tijdens het re-integratie 2e spoor begeleidingstraject heeft hij loopbaanoriëntatie gedaan en daarin met ons verschillende opties onderzocht. Marco bleek echter een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren.

Samen met People in Place en Cereo is hij steeds positief gebleven en heeft hij keihard gewerkt om zich terug te knokken. Na een lange revalidatie, gekenmerkt door zijn aanhoudende positiviteit, is hij door de revalidatiearts alsmede de bedrijfsarts weer belastbaar verklaard voor zijn oude werk. Een mooi bericht!

Succesvolle plaatsing bij een bedrijf in de regio

Na de sollicitatietraining van People in Place kon Marco al gauw kiezen uit meerdere werkgevers. De keuze is gevallen op een bedrijf dat dichtbij zijn huis gevestigd is en voornamelijk binnen Nederland rijdt, een enkele keer naar België maar nooit verder dan Parijs. Ze bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar het allerbelangrijkste is dat Marco zijn handen weer aan het stuur heeft!

Plaats uw medewerkers uit bij People in Place! 

Wilt u meer weten over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het plaatsen van uw personeel? Bekijk dan onze mogelijkheden voor re-integratie. Voor de nieuwste vacatures en of kandidaten kunt u kijken op ons People in Jobs platform. Vraag persoonlijk naar de mogelijkheden via 078 – 6 111 040 of mail naar info@peopleinplace.nl.

Liever een landelijke partij? 

Voor landelijke mogelijkheden m.b.t. loopbaantrajecten en loopbaanbegeleiding kijkt u op: www.cereo.nl.

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: