• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Kwaliteitscertificaat Blik op Werk

Kwaliteitscertificaat Blik op Werk

People in Place heeft in 2009 besloten om zich aan te sluiten bij het keurmerk Blik op Werk. Opdrachtgevers (o.a. UWV) en cliënten vragen naar het keurmerk. Dit geeft ze vertrouwen dat ze met een kwalitatief goede partij zaken doen.

Elk jaar worden er audits uitgevoerd waarin we moeten aantonen dat wij voldoen aan de gestelde eisen die het keurmerk stelt aan kwaliteitsnormen. Om dit onafhankelijk te kunnen meten heeft People in Place gekozen voor de auditeurs van DNV. De auditor komt jaarlijks een dag “meedraaien” om het hele systeem en de werkwijze te controleren.

Afgelopen maand is People in Place voor de 8e keer succesvol gecertificeerd door de auditeurs van DNV.

Wat doet Blik op Werk en waarom deze keuze?

Alle dienstverleners die ervoor zorgen dat mensen weer maatschappelijk meedoen, betaald werk vinden, een eigen onderneming opstarten, van werk naar werk gaan, gezond aan het werk kunnen blijven en inburgeringscursussen volgen, komen in aanmerking voor het Keurmerk. Het Keurmerk verschaft inzicht in de kwaliteit van de dienstverleners. Zij kunnen zich ermee onderscheiden en alle mensen die geïnteresseerd zijn in het inkopen van hun diensten laten zien dat ze kwaliteit leveren. Kortom: het is één Keurmerk voor de hele markt; eenduidig en overzichtelijk.

Met het Keurmerk wil Blik op Werk een duurzame bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de markt. Het Keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de werkzaamheden. Cliënten, klanten, werknemers, cursisten of kandidaten (in het vervolg kortweg: klanten) en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het Keurmerk bewuster kiezen met welke dienstverleners zij contracten afsluiten, want dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van bedrijven zonder Keurmerk.

BLIK OP WERK KEURMERK

Als HR-professional heeft u een volwassen  markt van dienstverleners tot uw beschikking. Bedrijven die u ondersteunen bij duurzame inzetbaarheid. Kiezen voor een dienstverlener met het Blik op Werk keurmerk betekent dat u kwaliteit en betrouwbaarheid in huis haalt. Dat scheelt u tijd en geld. 

Blik op Werk keurt dienstverleners die mensen ondersteunen bij het vinden en houden van werk. Ruim 500 dienstverlenende bedrijven laten zich jaarlijks onafhankelijk beoordelen op hun kwaliteit. Dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk bieden gemeten en getoetste kwaliteit. 

Welke diensten worden gecontroleerd?

People in Place laat jaarlijks onderstaande diensten toetsen aan het keurmerk:

  • Duurzame inzetbaarheid; (opzetten projecten om uitval te voorkomen)
  • Outplacement;
  • Testen / onderzoeken (haalbaarheid en arbeidsdeskundigonderzoek);
  • Loopbaanoriëntatie;
  • 1e  2e en 3e spoor Poortwachter;
  • (Job-) coaching;
  • Trainingen (Netwerk-/ communicatie-/ sollicitatie en social media trainingen).

 

Daarnaast worden en volcontinu metingen verricht om onze klanttevredenheid te meten. Wat zijn de ervaringen van klanten en cliënten. Ook hiervoor zijn minimale eisen opgesteld. Ook dit jaar hebben wij hier weer ruimschoots al voldaan!

Kijk voor meer informatie op: https://youtu.be/BvpGWHqzpWo

Vrijblijvend inloopspreekuur

Wist u al dat wij regelmatig op de vrijdagmiddag vrijblijvende inloopspreekuren voor iedereen die een vraag heeft over zijn of haar loopbaan? Dit kunnen carrière vraagstukken zijn, maar ook ontwikkeling of vragen over een outplacement traject. Maar ook indien u door het UWV wordt doorwezen naar ondersteuning voor het vinden van een passende baan. (aanmelden voor deze sessies gaat via het e-mail adres info@peopleinplace.nl). Kijk voor de actuele data op onze kalender of Facebook onder evenementen. Indien de geplande tijdstippen u niet schikken kunt u altijd (telefonisch) contact met ons opnemen om een andere afspraak te maken.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of over de manier waarop wij werken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, telefoon 078-611104 of via e-mail info@peopleinplace.nl.

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: