• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Eindbeoordeling People in Place 2016
Beoordeling web

Eindbeoordeling People in Place 2016

People in Place meet met behulp van enquêtes continu de kwaliteit van al haar producten en diensten. Hierdoor kan er snel gereageerd worden op veranderde vragen of situaties van opdrachtgevers en cliënten. In het laatste externe tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk / Panteia van juli 2016 scoorden wij gemiddeld een 8,4 op onze brede dienstverlening. Een mooi cijfer, waarmee we het hoge niveau van klanttevredenheid in maart 2016 hebben gecontinueerd.

Totale beoordeling 

Landelijk scoren de keurmerkhouders gemiddeld een 7.7. Wij zijn dus trots op onze 8.4! 

Gemiddeld rapportcijfer

Aanbeveling 

Daarnaast zou 96% van de cliënten People in Place aanbevelen bij anderen. Ook dat is een fantastisch resultaat en een belangrijke graadmeter voor de tevredenheid van de cliënten. 

People in Place aanbeveling

Beoordeling per productgroep of dienst 

Hieronder treft u een grafiek aan met de spreiding en klanttevredenheid over de verschillende productgroepen/diensten. 

Gemiddeld rapportcijfer

Beoordeling dienstverlening cliënten

Onze cliënten hebben in de enquête de mogelijkheid gehad om diverse aspecten van onze dienstverlening te beoordelen. Hieronder ziet u een beperkt overzicht van de resultaten.

Oordeel cliënten over de dienstverlening

Meer informatie 

Vanaf half augustus 2016, worden deze en andere cijfers definitief geplaatst op de website van Blik op Werk, www.blikopwerk.nl. Heeft u vragen over het keurmerk of de inhoud en opbouw van de tevredenheid enquêtes, neemt u dan contact op met Han van de Graaf, onze kwaliteitsmanager. Heeft u vragen over onze producten en diensten, zoals trainingen, testen, coaching / begeleiding, outplacement of re-integratie? Neemt u dan contact op met een van onze consulenten / coaches of trainers. Zij kunnen u precies uitleggen welk traject in uw specifieke situatie het beste bij u past.

People in Place: telefoon: 078 - 6 111 040 - info@peopleinplace.nl  

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: