• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Invoering JobXS voor alle nieuwe cliënten van People in Place
Jobsxs web

Invoering JobXS voor alle nieuwe cliënten van People in Place

De afgelopen maanden is er achter de schermen bij People in Place in Dordrecht hard gewerkt aan de invoering van de nieuwe geautomatiseerde vacaturebank JobXS.

Per januari 2017 is deze beschikbaar voor alle nieuwe cliënten van People in Place.

Wat is JobXS?

JobXS is een online platform dat inzicht biedt in alle vacatures van Nederland en dit combineert met een aanbod van instrumenten op het gebied van loopbaanbegeleiding. Deze combinatie is uniek en biedt alles wat loopbaancoaches nodig hebben voor een efficiënte begeleiding van een persoon of groepen kandidaten naar nieuw werk. 

Het systeem biedt individueel  inzicht: van interessante vacatures tot competenties, van persoonlijkheid tot interesses. Dit maakt JobXS een uniek product voor “next generation” begeleiding naar werk.
Unieke vacatures en koppeling met LinkedIn. 

In een online omgeving hebben de kandidaat en de coach inzicht in alle vacatures van Nederland, ontdubbeld en actueel en doorzoekbaar op titel, trefwoord en beroepentabel. Bovendien signaleert de kandidaat de vacatures die open staan bij contacten uit het eigen LinkedIn-account, waarmee baankansen uit het eigen netwerk zichtbaar zijn.

Aanmaken van overige zoekprofielen overbodig!

Met een of meerdere zoekprofielen heeft men toegang tot alle actuele vacatures. Cliënten van People in Place hoeven zich dus niet ook nog eens aan te melden bij: Nationale Vacature Bank, Monsterboard, Jobbird, Indeed, Askjim en andere uitzend-/ Werving& Selectie bureaus. 

JobXS biedt ook testen

Naast de vacaturebank biedt JobXS online testen die de kandidaat helpen bij het (her)definiëren van persoonlijke doelen en carrièrewensen. Deze leggen de capaciteiten en persoonlijkheid van de kandidaat bloot en maken hem of haar zelfbewuster van de eigen competenties en interesses.

Koppeling met diverse LDC testen:
De verdiepingsslag die volgt uit coaching zorgt voor een gerichter traject en voor kandidaat en coach een verhoogde tevredenheid. Een greep uit de gevalideerde LDC tests die we bieden:

 • Persoonlijke flexibiliteit
 • Mobiliteit
 • Werk gerelateerde persoonlijkheid
 • Carrièrewaarden
 • Interesses voor taken en sectoren

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanuit het zoekprofiel en de competenties die uit de testen naar voren komen direct een match te maken met actuele vacatures. Door de koppeling met LinkedIn wordt direct duidelijk wie /welke 1 e/ 2e graads connecties werkzaam zijn bij deze organisaties. Door het inzetten van de bijgeleverde netwerkmodule kan de cliënt snel contacten leggen en zijn netwerk uitbreiden. 

Makkelijke en directe communicatie

Voor de kandidaat:

 • Alle actuele, ontdubbelde vacatures van Nederland doorzoekbaar op titel, trefwoord en beroepentabel. Met LinkedIn-koppeling.

Voor de coach:

 • Meekijken met én activeren van de kandidaat, door zoekopdrachten voor te stellen, specifieke vacatures te tippen of loopbaantesten in te zetten. De mogelijkheid tot stimuleren met de coaching-functionaliteiten.

Voor de HR-Manager:

 • Direct 24/7 zicht houden op de voortgang van kandidaten en hun loopbaantraject.

Voor meer informatie over JobXS of specifieke vragen over een loopbaanbegeleidingstraject kunt  u contact opnemen met People in Place, telefoon: 078-6111040 of stuur een e-mail naar: info@peopleinplace.nl

  Terug naar overzicht

  People in Place is actief in de regio: