• Bel ons 078 - 6 111 040

Nieuws

Home » Nieuws » Interview met Ilena na een outplacementtraject bij People in Place
Interview-ilona

Interview met Ilena na een outplacementtraject bij People in Place

Hoe heb je het traject ervaren?

Het was erg leerzaam, ondersteunend en erg positief! Het heeft me echt in de juiste mindset helpen komen voor het solliciteren en actie ondernemen in mijn eigen netwerk.

Wat heb je als prettig ervaren?

De wekelijkse gesprekken zijn een goede stok achter de deur om ècht in actie te komen; de gesprekken hielden me scherp. Het was ook ontzettend fijn om mijn hart even te kunnen luchten. In zo'n traject heb ik wel wat ups en downs ervaren en dan is het heel fijn om dat kwijt te kunnen.

Daarnaast vond ik de sollicitatie training erg leerzaam en heel gezellig!

Hoe heb je Evelien als coach ervaren?

Ik vond Evelien een erg fijne en behulpzame coach. Ze hielp me op weg, gaf me tips en luisterde naar me wanneer ik het even wat minder makkelijk had. Daarna gaf zij me dan ook weer het juiste zetje om verder te komen en liet me zelf nadenken. Evelien zocht met me mee maar liet de regie bij mij! Ik was dus heel tevreden met Evelien als coach!

Wat neem je er voor jezelf vooral uit mee?

Ik neem alle tips mee voor wat betreft  het solliciteren; zoals het bellen over een vacature. Eerst zou ik daar niet over nadenken om dat te doen maar door de training weet ik nu dat je er veel mee kunt bereiken. Via zo'n telefoongesprek ben ik namelijk op sollicitatiegesprek gevraagd. Ook vond ik het een beetje eng in het begin om te doen. Nu draai ik mijn hand er niet meer voor om. Maar ik heb zoveel meer geleerd over solliciteren en jezelf laten zien. Al die tips neem ik voortaan mee en daar zal ik lang profijt van hebben.

Wat heeft dit traject je gebracht (zowel op persoonlijk vlak als op werk gebied)?

Ik weet nu hoe ik mezelf kan presenteren en hoe ik mezelf kan laten zien. Dit is een goede stap in mijn persoonlijke groei geweest. Door dit traject heb ik geleerd dat open sollicitaties ook waardevol kunnen zijn en dat is wel gebleken. Ik heb namelijk via een open sollicitatie een nieuwe baan gevonden! Over twee weken begin ik en het is precies geworden waar ik naar zocht! Dat is heel bijzonder!

Ilena is inmiddels met veel plezier gestart in de functie van begeleider in de gehandicaptenzorg.

Wilt u ook uw medewerker(s) uitplaatsen?

Bekijk onze mogelijkheden voor re-integratie of outplacement. Wilt u meer weten over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het plaatsen van uw personeel? Neem dan contact op met People in Place via 078–6111040 of mail naar info@peopleinplace.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Terug naar overzicht

People in Place is actief in de regio: