• Bel ons 078 - 6 111 040

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Home » Nieuws » Archief

Twijfel je of je baan nog wel bij je past; vraag je werkgever om een loopbaanbegeleidingstraject.

Corine is via haar werkgever bij People in Place terech tgekomen. Ze heeft zelf bij haar werkgever aangegeven te twijfelen of haar huidige baan nog wel passend is.

lees verder...

6 redenen om te kiezen voor loopbaanbegeleiding voor je werknemers

Regelmatig krijgen wij vraagstukken over duurzame inzetbaarheid en verzuimpreventie. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te krijgen maken met een burn-out. Daarnaast zijn de jongere werknemers steeds minder honkvast. Ze switchen sneller van baan, iets wat ook gevoed wordt door het huidige bedrijfsleven. Het werk wordt steeds dynamischer en moet zich continu aanpassen aan de trendsen veranderingen.

lees verder...

Gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers

Word jij re-integratiecoach & loopbaancoach bij People in Place?

Help en motiveer jij graag (ex)werknemers naar een passende baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn?​ Voor de regio Dordrecht/ Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar en re-integratiecoach/loopbaancoach voor 32 uur.

lees verder...

Op zoek naar een nieuwe baan, maar even de weg kwijt?

Wist je dat focus een continu proces is?

Voor het vinden van een nieuwe baan is focus belangrijk. “Focus op je doel”, “Visualiseer je doel en je komt er wel”, is wat vaak gezegd wordt. En zoals we weten, clichés zijn er niet voor niets, er zit een kern van waarheid in.

lees verder...

People in Place is actief in de regio: