• Bel ons 078 - 6 111 040

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Home » Nieuws

6 redenen om te kiezen voor loopbaanbegeleiding voor je werknemers

Regelmatig krijgen wij vraagstukken over duurzame inzetbaarheid en verzuimpreventie. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te krijgen maken met een burn-out. Daarnaast zijn de jongere werknemers steeds minder honkvast. Ze switchen sneller van baan, iets wat ook gevoed wordt door het huidige bedrijfsleven. Het werk wordt steeds dynamischer en moet zich continu aanpassen aan de trendsen veranderingen.

lees verder...

Gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers

Word jij re-integratiecoach & loopbaancoach bij People in Place?

Help en motiveer jij graag (ex)werknemers naar een passende baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn?​ Voor de regio Dordrecht/ Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar en re-integratiecoach/loopbaancoach voor 32 uur.

lees verder...

Op zoek naar een nieuwe baan, maar even de weg kwijt?

Wist je dat focus een continu proces is?

Voor het vinden van een nieuwe baan is focus belangrijk. “Focus op je doel”, “Visualiseer je doel en je komt er wel”, is wat vaak gezegd wordt. En zoals we weten, clichés zijn er niet voor niets, er zit een kern van waarheid in.

lees verder...

Compensatieregeling transitievergoeding

De wet die compensatie van de aan langdurig arbeidsongeschikte werknemers betaalde transitievergoeding mogelijk maakt, is op 20 juli 2018 gepubliceerd. Er komt nog een regeling voor de aanvraagprocedure en verstrekking van de vergoeding. Bedoeling is om aanvragen van compensatie vanaf 1 april 2020 mogelijk te maken. U kunt dan met terugwerkende kracht deze compensatie aanvragen.

lees verder...

People in Place is actief in de regio: