• Bel ons 078 - 6 111 040

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Home » Nieuws

Week van de loopbaan: Onze coaches geven u kostenloos advies.

Van 16 tot en met 21 september 2019 organiseert beroepsvereniging NOLOC de landelijke week van de loopbaan. Ook wij openen onze deuren voor alle belangstellende die willen praten over hun loopbaanontwikkeling.

lees verder...

Twijfel je of je baan nog wel bij je past; vraag je werkgever om een loopbaanbegeleidingstraject.

Corine is via haar werkgever bij People in Place terech tgekomen. Ze heeft zelf bij haar werkgever aangegeven te twijfelen of haar huidige baan nog wel passend is.

lees verder...

6 redenen om te kiezen voor loopbaanbegeleiding voor je werknemers

Regelmatig krijgen wij vraagstukken over duurzame inzetbaarheid en verzuimpreventie. Niet zo gek, als je het percentage ziet van werknemers die bijvoorbeeld te krijgen maken met een burn-out. Daarnaast zijn de jongere werknemers steeds minder honkvast. Ze switchen sneller van baan, iets wat ook gevoed wordt door het huidige bedrijfsleven. Het werk wordt steeds dynamischer en moet zich continu aanpassen aan de trendsen veranderingen.

lees verder...

Gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers

Word jij re-integratiecoach & loopbaancoach bij People in Place?

Help en motiveer jij graag (ex)werknemers naar een passende baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn?​ Voor de regio Dordrecht/ Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar en re-integratiecoach/loopbaancoach voor 32 uur.

lees verder...

People in Place is actief in de regio: