• Bel ons 078 - 6 111 040

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Home » Nieuws

Je droombaan in zicht

De economie groeit, het aantal banen stijgt en de werkloosheid neemt af. De Nederlandse economie groeit al dertien kwartalen op rij volgens de cijfers van het CBS. Vooral het aantal banen van werknemers neemt toe. De opwaartse trend in het aantal ontstane vacatures die is ingezet sinds de herfst van 2013, zet zich voort. In het tweede kwartaal van 2017 zijn er 264 duizend vacatures ontstaan en er zijn 204 duizend openstaande vacatures.

lees verder...

Kwaliteitscertificaat Blik op Werk

People in Place heeft in 2009 besloten om zich aan te sluiten bij het keurmerk Blik op Werk. Opdrachtgevers (o.a. UWV) en cliënten vragen naar het keurmerk. Dit geeft ze vertrouwen dat ze met een kwalitatief goede partij zaken doen.

Elk jaar worden er audits uitgevoerd waarin we moeten aantonen dat wij voldoen aan de gestelde eisen die het keurmerk stelt aan kwaliteitsnormen. Om dit onafhankelijk te kunnen meten heeft People in Place gekozen voor de auditeurs van DNV. De auditor komt jaarlijks een dag “meedraaien” om het hele systeem en de werkwijze te controleren.

lees verder...

Interview met Ilena na een outplacementtraject bij People in Place

Ilena heeft een outplacementtraject gevolgd bij People in Place. Lees hier het interview.

lees verder...

Geen overleg met werknemer komt werkgever duur te staan

Geen overleg voeren over eventuele herplaatsingsmogelijkheden met de werknemer van wie de functie verviel, had voor de werkgever tot gevolg dat hij de ontslagen werknemer een billijke vergoeding moest betalen naast de transitievergoeding én dat de werknemer werd ontheven van de verplichtingen voortvloeiend uit het concurrentiebeding. Dit oordeelde de rechtbank Noord-Nederland (kantonrechter Assen) op 15 augustus 2017.

lees verder...

People in Place viert 10-jarig bestaan!

Ter gelegenheid van deze heugelijke gebeurtenis hebben de medewerkers van People in Place besloten om de directie te verrassen met een BBQ in de Biesbosch. In het geheim zijn de voorbereidingen getroffen en met een “list” hebben ze deze avond vrijhouden.

lees verder...

People in Place is actief in de regio: