• Bel ons 078 - 6 111 040

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Home » Nieuws

Duizenden tot tienduizenden euro’s terugverdienen? Op basis van No cure-No pay!

Met een sociaal fiscaal arbeidskundig onderzoek (SFA) kunt u als werkgever vrijwel altijd een teruggave van te veel betaalde belastingen en premies verwachten.

lees verder...

Sollicitatie & social media training

Sollicitatietraining & social media training behandelt zowel het offline als het online aspect van solliciteren. In deze training ontvangt de deelnemer nieuwe handvatten om via alle kanalen de potentiële werkgever te overtuigen van zijn of haar eigen kwaliteiten, kracht en inzetbaarheid.

lees verder...

Wet DBA voor ZZP’ers verder uitgesteld tot juli 2018

De handhaving van de wet DBA is verder uitgesteld. Opdrachtgevers en zzp’ers krijgen tot 1 juli 2018 geen naheffingen en boetes.

lees verder...

Michel is weer op schema

In augustus 2016 kwam Michel bij ons binnen in een outplacementtraject. Hij was verrast, en aangeslagen, door het feit dat hij zijn baan zou gaan verliezen. Dit was de zogenaamde druppel, in een moeilijke periode waarin tegenslagen elkaar opvolgden. Wij hielpen Michel met zijn doorstroom naar een nieuwe baan.

lees verder...

3 Typen kansrijke beroepen dankzij plaatselijke krapte

De economie is afgelopen jaar aangetrokken. Dit heeft als gevolg dat het aantal banen groeit in Nederland. Sommige sectoren ervaren nu een ‘plaatselijke krapte.’ Wij hebben drie typen beroepen op een rij gezet die de kans op werk aanzienlijk vergroten.

lees verder...

People in Place is actief in de regio: