• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Thea (september 2017)

Review Thea (september 2017)

Bij People in Place heb ik mijn re-integratie traject gevolgd. Als gevolg van een medische situatie kon ik langere tijd mijn eigen werk niet doen. Hoewel ik wel weer aan het opbouwen was werd mij steeds duidelijker dat het toch lastig zou worden om weer volledig terug te keren.

Toen ik in de situatie kwam dat ik me ook moest gaan oriënteren op werk bij een andere werkgever en concreet ging solliciteren vroeg ik me wel af wat ik aan het doen was, ik ben 64 jaar. Ik houd heel veel van mijn werk en doe niets liever dan dat, als ik dat niet meer kan doen dan…..

Al eerder in mijn traject kwam vervroegd pensioen naar voren, maar toen was ik er nog niet aan toe om deze beslissing te nemen. Daar had ik achteraf gezien tijd voor nodig. Ik heb ook met zoveel plezier vele jaren gewerkt.

Maar ik kon alle ins en outs goed bespreken met mijn coach Anita Roseboom, ze gaf me het gevoel begrip te hebben voor mijn situatie. Wat ik heel prettig vond is dat de gesprekken in alle rust gingen. En dat mijn traject goed opgebouwd werd. Ik kon mijn eigen proces volgen. Steeds slingerde ik heen en weer tussen weer aan het werk willen en het besluit nemen eerder met pensioen te gaan.

De stappen die genomen moesten worden gaandeweg het traject hadden voor mij een goeie volgorde. Op de juiste momenten werd ik uitgedaagd om de volgende stap te zetten. Daar waar ik zelf nog wat langer getreuzeld zou hebben kwam er een zetje om de volgende fase in te gaan.

Het pand waarin People in Place kantoor houd vond ik persoonlijk wat minder geschikt. In het bijzonder het trapje om van buiten naar binnen te komen. Ik was net uit de rolstoel toen ik daar kwam. Maar uiteindelijk is het gelukt. De bereikbaarheid is verder heel goed, met de auto, trein en bus, allemaal geen probleem.

Nu ga ik genieten van de vrijheid om mijn tijd anders in te vullen. Aan de ene kant heerlijk en aan de andere kant ook nog heel vreemd!

Thea

People in Place is actief in de regio: