• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Rebecca (januari 2016)

Review Rebecca (januari 2016)

Mijn naam is Rebecca en ik ben inmiddels 32 jaar oud. Een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik na dertien jaar niet meer paste bij mijn huidige werkgever en op zoek moest naar een andere baan. Het nieuws dat ik zou worden ontslagen, kwam als een donderslag bij heldere hemel en verraste mij totaal. Ik raakte mede hierdoor in een burn-out. Toch wou ik niet opgeven en via onze HR-afdeling kreeg ik de mogelijkheid om samen met People in Place over deze gebeurtenis te praten en te bekijken hoe ik verder kon.

Het eerste intake gesprek 

Mijn eerste afspraak vond plaats met Reinier van der Hel. Ik ben er naar toe gegaan met de gedachte: ‘Zij gaan mij begeleiden naar een andere baan en samen met mij kijken welke baan bij mij past.’ Het gesprek verliep erg goed. Ik had direct het gevoel: ‘Deze man denkt met mij mee en ziet wie ik ben en biedt tevens een luisterend oor.’ Reinier bood aan om in gesprek te gaan met Marianne Anninga-Lafleur.

De vervolg gesprekken 

In de gesprekken met Marianne hebben wij niet gekeken naar ‘wat zou jij nu willen doen in de toekomst,’ maar werd er gekeken naar mij als individu. Gezamenlijk hebben wij geprobeerd om terug te gaan naar wat er zich heeft afgespeeld en wat dat met mij heeft gedaan. Tijdens de gesprekken voelde ik mij meteen welkom en kreeg ik direct het gevoel dat ik hier mijzelf kon zijn. Wegens privé omstandigheden van Marianne waren mijn vervolg gesprekken met Anita Roseboom. De gesprekken met Anita waren mooi en bijzonder. Anita heeft mij ‘een figuurlijke wegenkaart’ gegeven om de weg te vinden naar mijn innerlijke ik. Ik was/ ben erg onzeker en was/ ben altijd maar bezig met het gelukkig maken van een ander. Dit had als gevolg dat mensen over mij heen liepen. Het opkomen voor mijzelf en mijzelf laten zien, vond ik moeilijk. Anita heeft mij geleerd om naar mijn innerlijke ik te luisteren en op te komen voor mijzelf want ook ik verdien erkenning en ben het waard om gehoord te worden.

Eindresultaat 

Door alle sessies heen merkte ik dat ik langzaam sterker werd en mijn stem liet horen. Zo leerde ik ook op mijn werk voor het eerst voor mijzelf op te komen, wat als gevolg had dat ik mocht blijven.  Mijn oorspronkelijke leidinggevende was mijn aanspreekpunt niet meer en ik kreeg een nieuwe leidinggevende. De nieuwe leidinggevende had meer oog voor wie ik was en wilde mij zeker de kans geven om verder te groeien in het bedrijf. Ik wil People in Place bedanken voor het menselijk maatwerk dat jullie bieden. Jullie zagen mij als persoon en hielpen mij waar het nodig was. Ik wil ook Helga van Stek bedanken voor de heerlijke thee. Als ik nu langs rij met de auto of fiets krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht, wetende dat jullie een organisatie zijn die in deze roerige tijd de tijd nemen om mensen echt te helpen waar nodig is. Bedankt!

People in Place is actief in de regio: