• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Marco (maart 2016)

Review Marco (maart 2016)

Na een ongeval stond mijn leven op zijn kop. Gelukkig kreeg ik van mijn werkgever de gelegenheid om een aantal gesprekken te voeren. Deze waren bedoeld om één en ander te verwerken. Eerst dacht ik nog dat dit niet zo nodig was. Maar ik ben blij dat ik er gebruik van gemaakt heb.

Ik heb vijf coaching gesprekken gevoerd met Anita Roseboom. Hoewel ik er thuis en op het werk ook over kon praten, zorgde Anita voor een extra verdieping. Ik leerde met een andere blik naar mijn situatie te kijken en de positie die ik daarin zelf innam. Ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd. Het heeft er voor gezorgd dat ik het achter me kan laten. Ik ben het zeker niet vergeten, maar ik zit niet meer vast in de emoties en beelden. Ik kan mijn werk goed doen en kan weer goed slapen. Ik kan ook weer nadenken over andere dingen. Kortom, ik ben weer tot rust gekomen in mijn lijf en in mijn hoofd.

Reactie werkgever

Zeer bedankt voor het werk! Ik ben blij om te zien dat dit effect heeft gehad. Dit draagt echt bij aan ons bedrijf. Voor herhaling vatbaar in dergelijke situaties!

 

People in Place is actief in de regio: