• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Ilena (september 2017)

Review Ilena (september 2017)

Ilena over het outplacement traject dat zij bij People in Place volgde:

Het gehele traject heb ik als leerzaam, ondersteunend en erg positief ervaren. Het heeft me geholpen om echt in de juiste mindset te komen wat betreft solliciteren en actie ondernemen.

Ik vond mijn coach, Evelien, een erg fijne behulpzame coach. Ze hielp me op weg, gaf me tips en luisterde naar me wanneer ik het even wat minder makkelijk had. Daarna gaf zij me dan ook weer het juiste zetje om verder te komen en liet mij zelf nadenken. Ze zocht met me mee maar liet de regie bij mij.

De gesprekken die ik wekelijks had, waren een soort stok achter de deur om echt in actie te komen, zo bleef ik scherp en ik vond het ontzettend fijn om mijn hart even te kunnen luchten want in zo'n traject ervaar je ups en downs en dan is het heel fijn om dat kwijt te kunnen.

Daarnaast vond ik de sollicitatie training niet alleen erg leerzaam maar ook heel gezellig. Ik neem alle tips mee wat betreft het solliciteren. Bv. bellen naar aanleiding van een vacature. Eerst zou ik daar niet over nadenken om dat te doen maar door de training weet ik nu dat je er veel mee kunt bereiken. Via zo'n telefoongesprek ben ik namelijk op sollicitatiegesprek gevraagd. Ook vond ik het een beetje eng in het begin om te doen. Nu draai ik mijn hand er niet meer voor om. Maar ik heb zoveel meer geleerd over solliciteren en jezelf laten zien. Al die tips neem ik voortaan mee en daar zal ik lang profijt van hebben.

Ik weet nu hoe ik mijzelf kan presenteren en hoe ik mijzelf kan laten zien. Dit is wel een persoonlijke groei geweest. Door dit traject heb ik geleerd dat open sollicitaties ook waardevol kunnen zijn en dat is wel gebleken. Ik heb namelijk via een open sollicitatie een nieuwe baan! Over twee weken begin ik en het is precies geworden waar ik naar zocht, heel bijzonder.

Ilena

People in Place is actief in de regio: