• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Denise (maart 2016)

Review Denise (maart 2016)

Mijn naam is Denise en ik ben bij People in Place gekomen omdat er binnen de organisatie waar ik werk een reorganisatie gaande is. Ik twijfelde over hoe mijn toekomst bij mijn huidige werkgever er uit zag, daarom heb ik aan de P&O afdeling gevraagd of ik een loopbaanbegeleidingstraject mocht volgen. Gelukkig kreeg ik die ruimte en kon ik mijn mogelijkheden onderzoeken.

Review_quote

Loopbaanbegeleiding

Bij People in Place heb ik een loopbaanbegeleidingstraject gevolgd. Na het intakegesprek werd Anita Roseboom mijn vaste coach. Door dit traject ben ik bewust geworden van de veranderingen die gaande zijn bij mijn werkgever en de consequenties hiervan voor mij als persoon. Ik ben degene die de eerste stap moet zetten en eigen verantwoordelijkheid mag nemen om te onderzoeken wat mijn mogelijkheden zijn. Het gaat tenslotte over mijn toekomstige functie.

Hoe ik het traject heb ervaren

Het is me heel duidelijk geworden dat ik alle regie heb. En dankzij het traject ben ik voorbereid op de toekomst. Ik weet nu wat bij mij past en waar mijn voorkeuren naar uitgaan. Daarnaast was het voor mij waardevol om zo nu en dan mijn ei kwijt te kunnen in de gesprekken. Ik ben, in hoeverre het mogelijk is, goed voorbereid op een eventuele situatie waarin ik stappen moet ondernemen. Mijn wens is om bij mijn huidige werkgever te blijven werken en mijzelf hier verder te ontwikkelen. Mocht die mogelijkheid zich niet voordoen, weet ik nu in welke richting ik verder kan kijken.

Aan collega’s, die met dezelfde vragen rondlopen, adviseer ik zo’n traject als loopbaanbegeleiding. Natuurlijk is het aan hen wat ze er mee doen, maar voor mij was het heel waardevol. 

People in Place is actief in de regio: