• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Brenda (juli 2016)

Review Brenda (juli 2016)

Toen Brenda zich meldde bij People in Place stond zij onzeker in het leven. Ze kon geen prioriteiten meer stellen en de balans tussen werk en privé was volledig verdwenen. Bovenal gaf ze aan meer rust te willen ervaren.

Persoonlijke ontwikkelingstraining 

Er volgde een intakegesprek voor een traject loopbaanoriëntatie. Hierin kwam de persoonlijke ontwikkelingstraining van Anita Roseboom ter sprake. In onderling overleg hebben we er voor gekozen Brenda hier aan deel te laten nemen. 

“Ik heb heel veel aan Anita gehad. Niet alleen op zakelijk vlak maar ook privé. Haar heldere mening en de manier waarop ze dingen in proporties wist te brengen, gaven mij rust en handvatten hoe met bepaalde zaken om te gaan.” 


Balans 

De persoonlijke ontwikkelingstraining is vooral gericht op het in balans zijn. Zonder zweverig te worden, leren de deelnemers met behulp van huiswerkopdrachten om praktische vaardigheden te ontwikkelen. Deze zijn bijvoorbeeld bedoeld om rust te bewaren in drukke tijden.

Tijdens de training ontving ik positieve feedback op de huiswerkopdrachten. Ik verwacht hier de rest van mijn leven iets aan te hebben.”

Een verbeterde ik

Met behulp van People in Place is Brenda uit een zeer moeilijke periode gekomen. Ze heeft zichzelf weer terug gevonden en is er zelfs in geslaagd om te werken aan bepaalde verbeterpunten.

“Ik herken nu mijn valkuilen waardoor ik er omheen kan gaan.”

Zij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is ook op haar werk in balans. Haar leidinggevende is hier blij mee en noemt het een ware metamorfose.

People in Place is actief in de regio: