• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Review Anja (juni 2015)

Review Anja (juni 2015)

Ongeveer een jaar geleden ben ik door mijn werkgever Zuidwester in contact gekomen met People in Place. De reden hiervoor was omdat ik al een jaar mijn werk niet kon uitvoeren door een medische situatie. Door deze situatie kwam ik in een 2e spoor re-integratietraject terecht. Mijn vaste contact persoon was Anita Roseboom.

Het intakegesprek

Onze eerste afspraak bestond uit een intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek heeft Anita voor mij een gepast programma samengesteld, terwijl ik onder de ziektewet viel. Anita heeft mij erg geholpen met veel zaken; zoals onder andere het opstellen van een goede sollicitatiebrief en een geschikt C.V. Ik blijf mijn brief en C.V. gebruiken en ik ben er dan ook erg trots op! Zo heb ik deze o.a. naar mijn zoon gestuurd.

De coaching  

Het afgelopen jaar was letterlijk een rollercoaster van emoties; zowel zakelijk als privé. Mijn coach Anita heeft mij erg gesteund door naar mij te luisteren en mij tips en handvaten te geven om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor. Er is ook één ding dat ik niet snel zal vergeten en dat is dat Anita en ik samen hebben gejuicht toen ik eindelijk groen licht kreeg van mijn werkgever om een opleiding te mogen doen. Hiernaast heeft zij mij geholpen met het vinden van een geschikte opleiding waarmee mijn baangarantie zou worden vergroot. Inmiddels ben ik al een diploma en een certificaat rijker! 

Het eindresultaat

Mijn ervaring met People in Place, en dan met name de samenwerking met Anita, is een echte verrijking geweest. Ik heb veel bewondering voor haar positieve en ook rustige manier van toenadering. Dit zorgde er voor mij ook voor dat ik rustiger werd en dat de spanning verdween. Ik zal Anita vast en zeker laten weten hoe het gaat met mij in de toekomst. Ik nam dan ook niet graag afscheid en ik zal onze afspraken erg gaan missen! 

People in Place is actief in de regio: