• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Past mijn baan nog wel bij me? Corine vroeg haar werkgever om een loopbaanbegeleidingstraject.

Past mijn baan nog wel bij me? Corine vroeg haar werkgever om een loopbaanbegeleidingstraject.

Corine is via haar werkgever bij People in Place gekomen voor een loopbaanbegeleidingstraject. Ze had zelf aangegeven te twijfelen of haar huidige baan nog wel passend is. Enerzijds had dat te maken met de veranderingen binnen de organisatie en aan de andere kant de veranderingen en wensen bij haarzelf. Hoewel ze wel met van alles bezig was, had ze het toch nog niet duidelijk.

"Bij Anita Roseboom van People in Place heb ik de intake gedaan en heb besloten om daar mijn traject te volgen. Het was een heel ongedwongen sfeer. De afspraken gingen altijd in overleg en er was ruimte voor flexibiliteit. De gebruikte methode, Loopbaanankers, deed lijken alsof de voortgang van de stappen in het traject vanzelf gingen. Ik deed al veel dingen maar nu weet ik goed waar ik mee verder wil. Daar heb ik me in verdiept, ben cursussen gaan doen en heb nog plannen voor vervolg. Ik heb contacten gelegd. Kortom actief bezig.

Belangrijk is voor mij dat ik wil en kan blijven in mijn huidige functie bij mijn huidige werkgever. Ook daar zijn wat dingen veranderd door de inzichten die ik heb gekregen. En daarnaast onderneem ik diverse dingen om naast mijn parttime baan andere dingen die mijn interesse hebben te starten en vorm te geven.

Zo’n traject bij People in Place kan ik aanbevelen."

Corina

People in Place is actief in de regio: