• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Mercedes (januari 2018)

Mercedes (januari 2018)

In het begin toen ik met het traject begon was ik sceptisch. Ik was al aan het re-integreren in mijn eigen werk en was boos dat ik dit traject moest doen. Ik had het idee dat ik dit niet nodig had. Maar toen mijn kwaadheid (spaans temperament) over was besefte ik dat dit goed was.

Wat ook wel erg meehielp was dat mijn leidinggevende op het werk me ook de boodschap gaf dat ze me wilden behouden. Dat steunde me.

En als ik terugkijk merk ik dat ik sterk ben, ondanks alle poespas er omheen ben ik er toch goed uitgekomen. Ik ben trots op mezelf en IK BEN WEER TERUG IN MIJN EIGEN WERK. En dat is het leukste dat ik kan bedenken. Het voordeel van het traject doorlopen is dat ik mijn CV weer op orde heb, dat ik een sollicitatiebrief op heb leren stellen. En dat ik een beeld heb van de arbeidsmarkt en mijn mogelijkheden daarbinnen.

Voor wat betreft de begeleiding die ik van mijn coach Anita kreeg moet ik zeggen dat ze mij er goed doorheen geholpen heeft. Een goeie ondersteuning kreeg ik in de dingen die ik moest doen. Het contact was geruststellend en ik kon altijd terecht met vragen.

Mercedes

People in Place is actief in de regio: