• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Manon (maart 2018)

Manon (maart 2018)

Aanvankelijk ben ik voor een 2e spoor traject bij People in Place gekomen. Maar gaandeweg kon ik gelukkig toch weer volledig re-integreren in mijn eigen werk. Maar omdat stress toch wel een belangrijke factor is in mijn leven hebben we een deel van het traject kunnen zetten naar de Hartcoherentie training. Fijn dat mijn werkgever daar mee akkoord ging. Daarmee hoopte ik handvatten te krijgen om rustiger in het leven te staan.

Bijzonder was dat deze methode bij mij al direct een gunstige invloed had op mijn bloeddruk. Die was steeds maar te hoog, ook met medicatie. Ik gebruik nog steeds medicatie, maar nu is mijn bloeddruk prima.

Ik moet zeggen dat de hartcoherentie, het oefenen met een adembegeleider, mij een anker van rust gaf in de veelheid van problemen waar ik mee te maken had; een fysieke aandoening met als gevolg dat ik mijn werk dreigde te verliezen met alle gevolgen van dien.

Het heeft op mij hetzelfde effect als mediteren. Dat deed ik af en toe, dat was één keer per week en het alleen doen lukte me niet. Uiteindelijk stopte het ook. Maar dit kan ik lekker zelf thuis doen en een paar keer per dag. In het begin vond ik het best moeilijk om in te passen op de dag, hoewel het niet zoveel tijd kost, maar nu lukt me dat prima.

Ik ben relaxter naar situaties toe. Ik kan makkelijker omgaan met tegenslag. Kortom meer veerkracht merk ik bij mezelf.

Ik ga er zeker mee door.

Manon

People in Place is actief in de regio: