• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Loopbaanbegeleiding kan in het begin best spannend zijn.

Loopbaanbegeleiding kan in het begin best spannend zijn.

Het loopbaantraject is me aangeboden door mijn werkgever. Ik was om medische redenen uitgevallen en inmiddels weer grotendeels terug gekeerd in het werk, maar er was bij mijn leidinggevende twijfel ontstaan of mijn functie nog wel de juiste is voor mij. Ik vond het heel spannend het gesprek aan te gaan met Anita, coach bij People in Place. Ik heb een baan en behoud ik die ook? Wat komt er uit zo’n traject naar voren? Dit had ik nooit eerder gedaan. Vindt mijn werkgever ook dat ik nog op de goeie plek zit?

Door de gesprekken heen werd het minder spannend. Ik heb de vragenlijsten eerlijk geprobeerd in te vullen en me ook zo opgesteld in de bespreking van de verslagen die hier uit voortkwamen. Ik herken mezelf uit wat hier uit gekomen is en heb een goed gevoel over dit eindresultaat.

Met het bespreken van de testverslagen ben ik me bewuster geworden van hoe ik in mijn werk sta en of ik dat ook echt nog leuk vindt. Ik denk dat ik met het eindverslag en de inzichten die ik heb gekregen goed het gesprek in kan gaan met mijn leidinggevende. Dat ik goed kan onderbouwen hoe ik in mijn functie sta en hoe ik deze uitoefen. De inzichten hebben me bewuster en rustiger gemaakt.

Het was uiteindelijk plezierig om te doen.

Marco

People in Place is actief in de regio: