• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Ik heb een intake gehad bij drie bureaus. Bij People in Place voelde ik me direct op mijn gemak.

Ik heb een intake gehad bij drie bureaus. Bij People in Place voelde ik me direct op mijn gemak.

Ik ben heel tevreden over People in Place. Met mijn coach Anita had ik een goed klik en heb het contact dan ook als zeer prettig ervaren. Voor het traject UWV naar werk heb ik een intake gehad bij drie bureaus. De andere bureaus hadden veel jonge meiden en ik voelde daar al direct meer druk. De Intake bij People in Place had ik met Reinier en voelde mij direct op mijn gemak. Bij People in Place werken meer “oudere” coaches. Dat gaf mij een gevoel van meer ervaring. People in Place voelde relaxed. De sollicitatietraining kreeg ik van Han. Hij is en heel goede docent. Zelf heb ik wel moeite met Social Media. Han is heel dynamisch en enthousiast. Dat past niet zo goed bij mij, maar ik heb wel veel geleerd. Ik heb er uit gehaald wat bij mij paste. Ik heb een werkervaringsplek gekregen bij de receptie van People in Place, bij Helga. Dat vond ik heel prettig. Ze is rustig en geeft me de tijd. Als ik vastloop, helpt ze me. En ze is heel gezellig. Bij People in Place wordt echt naar mij gekeken i.p.v. dat er een bepaald programma gevolgd moet worden. Echt een persoonlijke benadering. Resultaat: opleiding met zicht op stageplaats en een baan.

Mirjam Verhaar

Veelgestelde Vragen

 • Hoe kan ik mijn zieke werknemer het beste begeleiden naar een andere werkgever?Open of Sluiten

  Indien terugkeer naar eigen werk in een vroeg stadium niet meer haalbaar is, adviseert People in Place om uw medewerker zo snel mogelijk te laten oriënteren op zijn arbeidsmogelijkheden bij een andere werkgever (zie re-integratie 2e spoor traject). De duur van de werkloosheid en/of de inactiviteit is een van de grootste beperkingen om door te stromen in een andere functie. Bij de begeleiding dient u te beschikken over goede kennis van wet,- en regelgeving en de inzet van interne of extern skills om uw medewerker op een goede manier te begeleiden naar een aangepaste functie die aansluit op zijn of haar belastbaarheid. 

 • Mijn werknemer is al een tijd ziek, hoe kan People in Place u hierin ondersteunen?Open of Sluiten

  Wij adviseren u een zieke medewerker zo snel mogelijk te laten oriënteren op arbeidsmogelijkheden bij een andere werkgever wanneer blijkt dat terugkeer naar eigen werk niet haalbaar is. De duur van de werkloosheid en/of de inactiviteit is namelijk een van de grootste beperkingen om door te stromen in een andere functie. Een re-integratiebureau kan uw medewerker begeleiden en het proces verkorten. 

 • Over re-integratieOpen of Sluiten
 • Waarom kies ik als werkgever voor People in Place?Open of Sluiten

  Onze begeleiding bestaat veelal uit een oriëntatie op beroepsmogelijkheden voor de werknemer bij een andere werkgever, sollicitatietraining en intensieve bemiddeling. People in Place staat voor maatwerk, waarbij we kijken naar de unieke situatie van uw werknemer. Daarbij zijn we goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom de Wet Verbetering Poortwachter. Om uw werknemer goed te ondersteunen bij terugkeer in het arbeidsproces, bent u gehouden aan deze Wet. Het UWV zal controleren of u zich als werkgever aan uw verplichtingen heeft gehouden. Zo ondersteunen we u als werkgever bij een goede dossieropbouw om een UWV loonsanctie te voorkomen.

  Verder denkt een re-integratiebureau niet alleen mee met u maar ook met uw medewerk(st)er. Zo kunnen wij uw medewerk(st)er helpen met het vinden van een passende baan die aansluit bij de kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Niet alleen het vinden van een baan, maar ook leerwerkplekken, stageplaatsen, cursussen of om- of bijscholing kunnen worden ingezet om uw medewerker van werk naar werk te helpen.  

  De dienstverlening van People in Place is niet alleen zeer uitgebreid, ook is deze door DNV getoetst in het kader van Blik op Werk. Meer informatie over People in Place? Bekijk de ‘over ons’ pagina. 

Klik hier voor meer Veelgestelde Vragen

People in Place is actief in de regio: