• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » Ik heb de begeleiding en alles daarom heen als heel positief ervaren.

Ik heb de begeleiding en alles daarom heen als heel positief ervaren.

Mijn traject (spoor 2) was uiteindelijk een lang traject, omdat ik best veel hulp nodig had om de trajectonderdelen goed te kunnen doen. Hulp op zowel persoonlijk als praktisch vlak. Ik heb de begeleiding en alles daar om heen als heel positief ervaren. Er gebeurde veel met me. Zo wie zo de reden dat ik mijn werk niet meer kon doen, dat vind ik al heel moeilijk en dan nog het concreet weg vallen van mijn werk. En de onzekerheid over waar ik allemaal mee te maken zou gaan krijgen; het UWV en financiële veranderingen. Dat alles maakte me heel onzeker.Dan is steun zo fijn.
 

Ik ben altijd gastvrij ontvangen en ik kon altijd met mijn vragen terecht. En wanneer mijn coach geen antwoord wist werd er via collega’s naar een antwoord gezocht.
Eén van de moeilijke dingen voor mij is het werken met de computer. Daar had ik veel hulp bij nodig. Ik ben ook een cursus gaan doen maar dan nog was de begeleiding hierbij bij People in Place voor mij nodig en prettig.
Toen mijn coach Anita als gevolg van ziekte uitviel ben ik fantastisch opgevangen door Barbara en Reinier. En zo kon ik goed verder met mijn traject.

Ria

People in Place is actief in de regio: