• Bel ons 078 - 6 111 040

Reviews

Home » Onze klanten » Reviews » De loopbaanbegeleiding heeft we wakker geschud.

De loopbaanbegeleiding heeft we wakker geschud.

Ik heb de loopbaanbegeleiding als heel prettig ervaren. Het heeft me erg  bewust gemaakt van mijn kwaliteiten, het heeft me wakker geschud. Wat ik hieruit meegenomen heb, gebruik ik steeds in mijn acties richting werk.
Mijn baan kwijt raken was een heel moeilijke situatie voor mij. Maar het heeft me wel mijn ogen geopend. Ik heb nu geleerd dat ik voor mezelf op mag komen. In het begin kon ik er niet eens over praten, maar nu geef ik weerwoord. Ik ben er sterker door geworden.

De begeleiding van Han en Anita heb ik als prettig ervaren. Han heeft me goed begeleid bij de sollicitatie cursus. Ik heb nu een heel goede CV, LinkedIn profiel en sollicitatiebrief.
Hoewel ik nog niet zo ver ben dat ik al echt richting werk kan heb ik wel alle tools om in te zetten voor als ik zover ben.

In de begeleiding van Anita was er voor mij voldoende ruimte om het in mijn eigen tempo te doen en om dingen af te maken. We hebben een goeie band.
De bereikbaarheid van People in Place is goed.

Ayla

Veelgestelde Vragen

  • Hoe kan ik mijn zieke werknemer het beste begeleiden naar een andere werkgever?Open of Sluiten

    Indien terugkeer naar eigen werk in een vroeg stadium niet meer haalbaar is, adviseert People in Place om uw medewerker zo snel mogelijk te laten oriënteren op zijn arbeidsmogelijkheden bij een andere werkgever (zie re-integratie 2e spoor traject). De duur van de werkloosheid en/of de inactiviteit is een van de grootste beperkingen om door te stromen in een andere functie. Bij de begeleiding dient u te beschikken over goede kennis van wet,- en regelgeving en de inzet van interne of extern skills om uw medewerker op een goede manier te begeleiden naar een aangepaste functie die aansluit op zijn of haar belastbaarheid. 

Klik hier voor meer Veelgestelde Vragen

People in Place is actief in de regio: