• Bel ons 078 - 6 111 040

Onze klanten

Home » Onze klanten » Reviews

Reviews

De laatste uitspraken van onze cliënten en klanten.

September 2018 - Cliënt (2e spoor)

Ik heb de begeleiding en alles daar om heen als heel positief ervaren  Lees hier het verhaal.

Juli 2018 - Cliënt (Outplacement)

Ik wilde helemaal niet in een traject. Maar nu terugkijkend ben ik heel blij dat ik dit wel heb gedaan.  Lees hier het verhaal .

Mei 2018 - Cliënt

Voor het traject UWV naar werk heb ik een intake gehad bij drie bureaus. Bij People in Place voelde ik me direct op mijn gemak Lees hier het verhaal .

Mei 2018 - Cliënt

Toen ik hier kwam was ik sceptisch en voorzichtig. Inmiddels ben ik weer optimistischer en enthousiast. Lees hier het verhaal.

Maart 2018 - Cliënt

Na jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben merkte ik gaandeweg dat ik me steeds minder kon vinden in mijn werk als leerkracht. Lees hier het verhaal.

Maart 2018 - Cliënt

Aanvankelijk ben ik voor een 2e spoor traject bij People in Place gekomen. Maar gaandeweg kon ik gelukkig toch weer volledig re-integreren in mijn eigen werk. Lees hier het verhaal.

Januari 2018 - Cliënt

In het begin toen ik met het traject begon was ik sceptisch. Ik was al aan het re-integreren in mijn eigen werk en was boos dat ik dit traject moest doen. Lees hier het verhaal.

Oktober 2017 - Cliënt 

In mijn traject bij People in Place heb ik mezelf kunnen zijn. Met behulp van Anita mijn coach bij People in Place heb ik duidelijk kunnen krijgen wat ik graag wil. Ook de sollicitatietraining bij Han van de Graaf heb ik als heel leerzaam ervaren. Lees hier het verhaal.

September 2017 - Cliënt 

Ik kon alle ins en outs goed bespreken met mijn coach Anita Roseboom, ze gaf me het gevoel begrip te hebben voor mijn situatie. Wat ik heel prettig vond is dat de gesprekken in alle rust gingen. En dat mijn traject goed opgebouwd werd. Lees hier het verhaal.

September 2017 - Cliënt 

Het gehele traject heb ik als leerzaam, ondersteunend en erg positief ervaren. Het heeft me geholpen om echt in de juiste mindset te komen wat betreft solliciteren en actie ondernemen. Lees hier het verhaal.

Juli 2017 - Cliënt 

Dankzij de Hartcoherentie training kon ik er voor zorgen dat ik in de nacht niet meer in een paniekaanval terecht kwam. Ik voelde het wel maar kon er uit blijven. Dat was al een enorme verbetering. Verder heb ik met behulp van mijn psycholoog en Anita, de coach van People in Place, beter handen en voeten kunnen geven aan hetgeen mij zoveel stress oplevert. Lees hier het verhaal.

Juni 2017 - Cliënt 

Als ik terugkijk dan is de rode draad van mijn traject van People in Place gekomen, die heb ik niet zelf bedacht. Ik heb er heel hard voor gewerkt en People in Place heeft mij daarin ontzettend goed ondersteund. Lees hier mijn verhaal.

Juli 2016 - Cliënt 

Ik heb de persoonlijke ontwikkelingstraining van Anita gevolgd. Het is een hele fijne cursus als je zoals ik werkeloos bent geworden waardoor je een  grote verandering in je leven krijgt.
Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen en weet beter wat ik wil. Het waren hele fijne lessen. 

Maart 2016 - Personeelsfunctionaris:

Ik stel People in Place graag snel voor bij issues binnen organisatie als dienstverlener. Echter hebben werknemers en werkgevers soms een vrije keuze in wie ze willen inschakelen.
Ik vind de samenwerking prettig omdat deze in duidelijke afspraken resulteert en omdat ik veel positieve geluiden en resultaten terug ontvang van de desbetreffende partijen. 

November 2015 - Cliënt 

Dankzij People in Place kom ik weer in mijn eigen kracht en dat is een groot verschil met eerst.
Ik wil mijn coach Anita ontzettend bedanken voor al je input. Ik vond het fijn om samen met jou aan de slag te gaan. 

Wilt u ook graag een review achterlaten? Mail deze naar info@peopleinplace.nl

 

People in Place is actief in de regio: