• Bel ons 078 - 6 111 040

People in Placement

Home » Diensten » People in Placement » Themamiddag Bijeenkomst groot succes!

Themamiddag Bijeenkomst groot succes!

Onze themamiddag 'Duurzaam 2016 in' op 11 februari 2016 was een groot succes!

Deelnemers waren enthousiast over het thema. Deze was actueel en veelbesproken. Echter is het een onderwerp dat door de dagelijkse werkzaamheden vaak naar de achtergrond verschuift. Het uitwisselen van ideeën over duurzame inzetbaarheid en de dialoog aangaan met andere professionals was zeer verassend. Sommige organisaties houden zich al veel bezig met de duurzame inzetbaarheid van werknemers, ten opzichte van andere organisaties die nog maar net beginnen. Het delen inspireert elkaar, enthousiasmeert en kan aanzetten om stappen te gaan zetten in deze richting.
 
Duurzame inzetbaarheid is niet iets wat je direct morgen doet, maar een proces!
 
Bekijk de foto's:
 

"De laatste jaren is de focus voor medewerkers verlegd van ziekteverzuim naar de preventie hiervan. De beste manier om deze verzuimpreventie te bewerkstelligen is bij uw medewerkers het belang van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen. We leven in een dynamische wereld, waarin veel dingen in het leven veranderen. Zowel de ambities van onszelf als die van onze omgeving zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Om plezier in ons werk te houden en duurzaam inzetbaar te blijven is het goed om onder meer de persoonlijke flexibiliteit te bekijken. Persoonlijke flexibiliteit is gericht op het omgaan met grote uitdagingen en veranderingen in het leven."

Gezond en vitaal met Streekfruit en People in Place!

In het kader van duurzame inzetbaarheid en onze themamiddag hebben de partijen People in Place en Medplus fruit van Streekfruit aan werkgevers geleverd!

Een gezond tussendoortje geeft veel energie, is ideaal bij lekkere trek, draagt bij aan de werksfeer, maakt je fitter, verbetert de weerstand en vermindert hierdoor het ziekteverzuim. Een en ander werd onder de aandacht gebracht tijdens de succesvolle themamiddag bij People in Place. Het fruit van Streekfruit komt uit boomgaarden van lokale telers welke telen met respect voor de natuur. Het fruit wordt aangeboden in een duurzame fruitkist die hergebruikt wordt. De gecertificeerde toptelers zijn gespecialiseerd in rassen en smaken van hoge kwaliteit.

Streekfruit

 

People in Place is actief in de regio: