• Bel ons 078 - 6 111 040

People in Jobs

Home » Diensten » People in Jobs » Sollicitatievideo

Sollicitatievideo

Met een sollicitatievideo geeft u uw medewerker zichzelf een zetje in de rug bij recruiters en onderscheidt hij of zij zich ten opzichte van andere sollicitanten. Met een sollicitatievideo heeft uw medewerker dus direct een streepje voor! Bij sollicitaties voor beroepsgroepen waar de persoonlijke presentatie belangrijk is, past het opnemen van een sollicitatievideo uitstekend. Echter kan de video ook ingezet worden bij andere beroepsmogelijkheden.

De voordelen voor de deelnemer

  • Deelnemers maken op een andere manier de eerste indruk. Zo zien recruiters meer non-verbale communicatie waardoor ze meer van de deelnemer zien dan bij een sollicitatie met alleen een C.V.
     
  • Deelnemers worden gedwongen zich goed te verdiepen in hun sterke kwaliteiten en hoe ze deze zo duidelijk mogelijk verwoorden.

De sollicitatievideo van People in Place

De kwaliteit van een sollicitatievideo is veelal de key tot succes. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw medewerker optimaal in beeld te brengen!

 

Wat kost het?

Wanneer u of uw medewerker de opname van een sollicitatievideo uit wil laten voeren bij People in Place kost u dit €195,00. Heeft u een werknemer of bent u een werknemer die ook onze sollicitatietraining volgt? Dan kost het u eenmalig €99,00.

Bel voor de mogelijkheden naar: 078 - 6 111 040 of mail met info@peopleinplace.nl.

Het opnemen van een sollicitatievideo bij People in Place

Om goede inzichten in uw medewerker te krijgen (persoonlijkheid, beroepsmogelijkheden, sterke punten) werken wij met een videoscript. Deze krijgt de deelnemer mee naar huis zodat hij of zij zich goed kan voorbereiden. Vervolgens wordt de opname van de video ingepland. In samenwerking met de coach en videobewerker wordt de video met uw medewerker opgenomen. Vervolgens zet People in Place de video in elkaar. Deze kan de deelnemer vooraf goedkeuren of afkeuren. Na dit (verbeter)proces plaatsen wij de video op onze website.

Indien er sprake is van een re-integratie of outplacementtraject is het wenselijk om de video via het netwerk van People in Place te verspreiden. Dit doen wij veelal via onze maandelijkse nieuwsbrief en / of sociale media kanalen, uiteraard met  toestemming van de deelnemer. Zo vergroten wij de kans op werk voor uw medewerker in ons eigen netwerk. Indien gewenst kan de deelnemer de video ook zelf ontvangen om in het persoonlijke netwerk rond te sturen.

Opname sollicitatievideo zonder traject

Loopt uw medewerker geen traject bij ons? Maar wilt u wel graag dat hij of zij een sollicitatie video opneemt? Bel voor mogelijkheden naar één van onze medewerkers via 078 - 6 111 040. 

People in Place is actief in de regio: