• Bel ons 078 - 6 111 040

People in Jobs

Home » Diensten » People in Jobs » Vacature search / Job hunting

Vacature search / Job hunting

Met vacature search of jobhunting van People in Place wordt u of uw medewerker meegenomen in het gehele proces van solliciteren. Zo kijken we samen met uw medewerker naar de beschikbare mogelijkheden op het gebied van de arbeidsmarkt (loopbaan oriëntatie), de eigen arbeidsidentiteit (loopbaan coaching), sollicitatietraining of social media training en / of netwerken. Tevens kunnen wij in overleg met uw werknemer het inzetten van testen uit ons testcentrum bekijken om de  kwaliteiten in kaart te brengen.

Hoe werkt job hunting?

Uw werkzoekende gaat met ons aan de slag! Dit voeren wij uit via één van onze coaches. Zij indexeren wat uw medewerker allemaal nodig heeft om (her)plaatsing op de arbeidsmarkt te vergroten. Vervolgens wordt dit in samenwerking met de werkgever doorgesproken. Na goedkeuring van beide partijen gaat People in Place direct aan de slag om u of uw medewerker zo snel mogelijk van werk-naar-werk te helpen!

Inzet van Jobxs

Jobhunting of vacature search zetten wij in met jobxs; een online platform die inzichten biedt in alle vacatures van Nederland en dit tevens kan combineren met een aanbod van loopbaanbegeleidingsinstrumenten. Het programma kan ingezet worden bij de begeleiding van o.a. loopbaanontwikkeling, outplacement, re-integratie en mobiliteit. Vraag naar de mogelijkheden over dit platform via info@peopleinplace.nl of via 078 6 111 040. 

People in Place is actief in de regio: