• Bel ons 078 - 6 111 040

Coaching

Home » Diensten » People in Coaching » Coaching » Coaching in de natuur

Coaching in de natuur

Headerbuitenleeft800x278

De praktijk laat zien dat een traject op een natuurlocatie uitermate geschikt is om de belastbaarheid in kaart te brengen van werknemers die zijn uitgevallen door ziekte of die dreigen uit te vallen. Daarom is People in Place een samenwerking aangegaan met BuitenWerkt voor 1e spoor trajecten, 2e spoor trajecten en loopbaanbegeleiding. Een natuurlijke combinatie. Bij People in Place draait alles om de mens en de juiste arbeidsplaats en bij BuitenWerkt om de relatie tussen mens, natuur en gezondheid. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om binnen deze trajecten ook coaching te laten plaatsvinden op de unieke locatie “Landgoed BuitenLeeft” met onder andere een mooie Stadstuinderij. Alles om sneller terug te keren in het arbeidsproces.

Meer weten? Download onze folder.

 

 

Veelgestelde Vragen

 • Hoe begeleid ik mijn zieke werknemer terug naar de eigen werkplek?Open of Sluiten

  Belangrijk is dat het contact met de werknemer behouden blijft, de betrokkenheid zoveel mogelijk blijft bestaan en het contact met collega’s indien mogelijk onderhouden blijft (dit kan al door af en toe bij koffiepauze aanwezig te zijn). In een later stadium is het van belang dat er een gedegen re-integratieplan komt waarin stapsgewijs de terugkeer naar werk wordt besproken. Hierin wordt, vaak in overleg met bedrijfsarts, de opbouw in uren vermeld. Indien opbouw in eigen werk nog niet mogelijk is, kan ook gedacht worden aan arbeid op therapeutische basis. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Kennis van wet-  en regelgeving is dan ook erg belangrijk.Naast een goede vertrouwensrelatie met de werknemer zijn een open communicatie, transparantie en eerlijkheid met betrekking tot de mogelijkheden die er dan niet (meer) zijn van groot belang.

 • Hoe kan ik mijn zieke werknemer het beste begeleiden naar een andere werkgever?Open of Sluiten

  Indien terugkeer naar eigen werk in een vroeg stadium niet meer haalbaar is, adviseert People in Place om uw medewerker zo snel mogelijk te laten oriënteren op zijn arbeidsmogelijkheden bij een andere werkgever (zie re-integratie 2e spoor traject). De duur van de werkloosheid en/of de inactiviteit is een van de grootste beperkingen om door te stromen in een andere functie. Bij de begeleiding dient u te beschikken over goede kennis van wet,- en regelgeving en de inzet van interne of extern skills om uw medewerker op een goede manier te begeleiden naar een aangepaste functie die aansluit op zijn of haar belastbaarheid. 

 • Mijn medewerker heeft zich net ziek gemeld; wat kan ik doen?Open of Sluiten

  U kunt contact opnemen met People in Place voor informatie over verzuimmanagement en dienstverlening door de ARBO. Daarnaast heeft People in Place diverse mogelijkheden om uw medewerkers te ondersteunen in hun terugkeer naar de werkvloer.

 • Mijn werknemer is al een tijd ziek, hoe kan People in Place u hierin ondersteunen?Open of Sluiten

  Wij adviseren u een zieke medewerker zo snel mogelijk te laten oriënteren op arbeidsmogelijkheden bij een andere werkgever wanneer blijkt dat terugkeer naar eigen werk niet haalbaar is. De duur van de werkloosheid en/of de inactiviteit is namelijk een van de grootste beperkingen om door te stromen in een andere functie. Een re-integratiebureau kan uw medewerker begeleiden en het proces verkorten. 

Klik hier voor meer Veelgestelde Vragen

People in Place is actief in de regio: