• Bel ons 078 - 6 111 040

Home » Actievoorwaarden actie Groeien en Bloeien

Actievoorwaarden actie Groeien en Bloeien

 1. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u het formulier heeft gestuurd met de gevraagde gegevens. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 2. Met het verzenden van de gegevens, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname
 5. Gedurende het jaar 2019 verloten wij ieder kwartaal 1 tuinbon. De loting vindt plaats over de periodes jan-mrt, apr-jun, jul-sep, okt-dec. Hiervoor worden de downloads over die betreffende periode gebruikt. 
 6. De uitslag wordt op iedere opvolgende maand (resp. april, juli, okt, januari) bekend gemaakt. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alleen KvK geregistreerde bedrijven mogen deelnemen.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. People in Place kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 12. Medewerkers People in Place zijn uitgesloten van deelname.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door People in Place en worden niet verstrekt aan derden.

People in Place is actief in de regio: